CO I GDZIE SERWUJEMY

Nasze śniadania

I. Szakszuka

Szakszuka podana w skwierczącej patelni, doprawiona aromatycznymi ziołami, z dodatkiem mini sałaty z dressingiem, wraz z chrupiącym pieczywem, wypiekanym na miejscu

II. Bajgiel

Bajgiel z dodatkiem sadzonego jajka, bekonu, rozpływającym się serem cheddar, majonezem, szczypiorkiem i świeżą rukolą, podany z mini sałatą z dressingiem

III. Croissant

Croissant chrupiący podany z maślaną jajecznicą na rukoli wraz z gorącą frankfurterką w oprawie mini sałaty z dressingiem

IV. Chałka „Karkonoska”

Chałka „Karkonoska” Ręcznie wyrabiana, podawana z naszymi powidłami ze śliwek i serami pleśniowymi z tutejszej zagrody, posypana pestkami dyni i lekką nutą cynamonowo-tymiankową

V. Focaccia

Focaccia z lekko pikantnym guacamole, podawane z wędzonym łososiem na zimno, świeżą rukolą, jajkiem sadzonym i sosem Cezar dodatkiem mini sałaty z dressingiem

VI. Ciabata

Ciabata  podana z dwoma dipami ze świeżą rukolą wraz z pistacjową mortadelą, delikatną mozzarellą, dojrzałym pomidorem z dodatkiem mini sałaty z dressingiem

VII. „Sudeckie racuchy”

„Sudeckie racuchy” Obficie otulone jabłko w cieście drożdżowym, podawane z ciemnym sosem w oprawie owocowej