Szakszuka podana w skwierczącej patelni, doprawiona aromatycznymi ziołami, z dodatkiem mini sałaty z dressingiem, wraz z chrupiącym pieczywem, wypiekanym na miejscu
Bajgiel z dodatkiem sadzonego jajka, bekonu, rozpływającym się serem cheddar, majonezem, szczypiorkiem i świeżą rukolą, podany z mini sałatą z dressingiem
Croissant chrupiący podany z maślaną jajecznicą na rukoli wraz z gorącą frankfurterką w oprawie mini sałaty z dressingiem
Chałka „Karkonoska” Ręcznie wyrabiana, podawana z naszymi powidłami ze śliwek i serami pleśniowymi z tutejszej zagrody, posypana pestkami dyni i lekką nutą cynamonowo-tymiankową
Focaccia z lekko pikantnym guacamole, podawane z wędzonym łososiem na zimno, świeżą rukolą, jajkiem sadzonym i sosem Cezar dodatkiem mini sałaty z dressingiem
Ciabata podana z dwoma dipami ze świeżą rukolą wraz z pistacjową mortadelą, delikatną mozzarellą, dojrzałym pomidorem z dodatkiem mini sałaty z dressingiem
„Sudeckie racuchy” Obficie otulone jabłko w cieście drożdżowym, podawane z ciemnym sosem w oprawie owocowej